Dance classic disco show

DiscoShow

HighFever is gespecialiseerd in het verzorgen van jaren 70/80 disco avonden, dance classic feesten. We beschikken over een enorme verzameling singels en 12 inch platen. Geen computer met een paar boxen, maar we draaien nog op de originele draaitafels aangevuld met een uitgebreide cd-collectie.

Sfeer

Voor de sfeer hangen we spiegelbollen op en uiteraard mag ook een rookmachine niet ontbreken. We staan garant voor de revival of the seventies/eighties.

Waar?

We draaien veel op bruiloften, partijen, bedrijfs- en sportverenigingsavonden. Voor kleine feestjes op Scholen hebben we een speciaal tarief.

Voor iedere gelegenheid hebben we apparatuur om zowel het geluid als de licht effecten zo goed mogelijk te laten overkomen.

Welke muziek

De platenkeuze wordt uiteraard in overleg met u van te voren vastgesteld. Of je nu van soul, disco, rock of Nederlandstalig houdt, we hebben het vast wel in onze enorme platen collectie.

Ook voor bijvoorbeeld school klasse-avonden hebben we een fraaie collectie hits die de jeugd van vandaag aan zullen spreken.